4-6 personer 250 gram laksefilet delt i 12 biter ½ dl sitronsaft 2 røde røde chili uten frø 4 hvitløksfedd 6 cm intefær 1 ts koranderfrø 1 bunt koriander 4 ss sesamolje 1,2 l kokusmelk 8 dl fiskekraft ½ dl fiskesaus 2 vårløk i skiver Mynte strimlet Nudler · Mariner laksefileter i sitronsaften ½ time i romtemperatur · Ha chili, hvitløk, ingefør, koriander og olje i en foodprosessor. Kjør dette til det blir en fin pasta · Varm en gryte og ha i pastaen · Ha i kokusmelk o g fiskekraft. Rør godt. · La suppen koke i 10 min · Tilsett fiskesaus, nudler og laks. · Ta suppen av varmen og la den trekke til laksen er ferdig. 1-2 min |
__________________________________________________
Bruker du Yahoo!?
Lei av spam? Yahoo! Mail har den beste spambeskyttelsen
http://no.mail.yahoo.com
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar