Hos Eli 21. oktober 2005
4 Personer
Ingredienser:
2 ss olje
2 båt hvitløk
2 stk løk rød eller gul
1 stk grønn squash
2 stk rød paprika
½ ts salt
½ ts pepper
1 boks hermetiske tomater
1 ss finhakkede friske urter (f.eks rosmarin, basilikum, timian)
1 stk kjøttbuljongterning
Fremgangsmåte:
Rens og del løken i båter, paprika og squash i litt store biter.
Finhakk hvitløken.
Ha olje i en kjele og tilsett hvitløken. La den surre litt før du tilsetter grønnsakene.
La alt surre litt før du heller over de hermetiske tomatene og buljongterningen.
Rør forsiktig av og til mens retten småputrer i ca. 15 minutter.
Smak ratatouillen til med urtekrydder, salt og pepper.
torsdag 22. april 2010
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar