
10. april 2010 hos Annette
Oppskriften kommer fra Annemad
Til 4 personer:
Ingredienser:
500 g friskhakket torsk.
1-2 tsk. Maldon salt.
1 æg.
2-3 spsk. ristede sesamfrø.
4 ekstremt finthakkede limeblade.
3-4 spsk. friskrevet ingefær.
1 tsk. grøn karrypasta eller mere efter smag.
2-3 spsk. sød chilisauce.
En håndfuld grofthakkede ristede peanuts.
En håndfuld finthakket frisk koriander.
Fremgangsmåde:
Rør den hakkede torsk med salt og æg, til den hænger godt sammen. Tilsæt derefter alle de andre ingredienser og rør det hele godt sammen. Hvis tiden er til det, må farsen gerne hvile på køl i en halv times tid. Steg de små fishcakes i olie på en pande, til de er gyldne og sprøde. Spis dem med en god sursød thai salat og en lækker peanutdip.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar