Hos Stine 12. Oktober 2007
Ingredienser
Breiflabb
2 dl hakket gressløk
½ dl extra virgin olivenolje
1 ss nøytral matolje
130 gr revet parmesanost
salt og pepper
Sennepssaus
1 dl blåskjellkraft (vi brukte fiskekraft)
1 dl creme fraiche
1 ss grov Dijon sennep
100 gr kaldt smør i terninger
sitronsaft
salt og pepper
Kjør gressløk og olje sammen i en foodprosessor. Tilsett parmesan etter hvert.
Kok opp blåskjellkraften og creme fraiche og reduser dette til det halve.
Pisk inn smør.
Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Legg fisken i en ildfast form med litt olje i bunnen.
Smør gressløk / parmesan pureen på denne.
Stekes i ca. 25-30 minutter på 200 grader.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar