mandag 26. april 2010

Breiflabb med gressløk / parmesanskorpe og sennepsaus

Hos Stine 12. Oktober 2007


Ingredienser
Breiflabb
2 dl hakket gressløk
½ dl extra virgin olivenolje
1 ss nøytral matolje
130 gr revet parmesanost
salt og pepper

Sennepssaus
1 dl blåskjellkraft (vi brukte fiskekraft)
1 dl creme fraiche
1 ss grov Dijon sennep
100 gr kaldt smør i terninger
sitronsaft
salt og pepper


Kjør gressløk og olje sammen i en foodprosessor. Tilsett parmesan etter hvert.

Kok opp blåskjellkraften og creme fraiche og reduser dette til det halve.
Pisk inn smør.
Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

Legg fisken i en ildfast form med litt olje i bunnen.
Smør gressløk / parmesan pureen på denne.

Stekes i ca. 25-30 minutter på 200 grader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar