Hos Monica 30. januar 2004
Porsjoner 6
Ingredienser
6 skiver loff eller baguette
3ss olivenolje
600 gr spekeskinke
3 finhakkede tomater
1 finhakket avokado
1 liten finhakket rødløk
3 båter finhakket hvitløk
3 ss finhakket basilikum
½ dl olivenolje
½ ts Salt
¼ ts pepper
Bland tomater, løk, avokado, hvitløk, basilikum og olivenolje i en bolle.
Smak til med salt og pepper.
Fordel blandingen på det stekte brødet.
Legg en snei spekeskinke på toppen.
Varm olivenolje i en panne. Stek brødet til det blir sprøtt og gyllent.
Brødskivene kan også pensles med olivenolje og stekes i ovn på 250 grader i ca 5 minutter eller til skivene er sprøe og gylne.
torsdag 22. april 2010
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar