mandag 12. april 2010

Fylt melon

Hos Eli 12 Januar 2007

Ingredienser:
4 små porsjonsmeloner
Fyll:
Fruktkjøtt fra melonene
8-10 jordbær
2 kiwi
1 banan
12 druer
4 ss Grand Mariner eller en god fruktjuice
½ liter vaniljeis
Marengs:
2 eggehviter
100 gr sukker

I ovnen på 250 grader i 7-8 minutter på midterste rille.

Fremgangsmåte:
Skjær toppen av hver melon. Bruk en skje og ta ut kjernene og kast
dem. Hul ut melonkjøttet i kuler/terninger. Kutt resten av frukten i
biter og dynk frukten med Grand Mariner eller juice.
La stå og trekke litt.
Pisk eggehvitene stive. Pist først inn litt av sukkeret, siden resten.
Pisk den helt stiv.
Legg isen på toppen av frukten.
Ha marengsen i sprøytepose og sprøyt topper på melonene.
Sett melonene umiddelbart i ovnen og la stå til marengsen er gyllen.
    The data contained in, or attached to, this e-mail, may contain confidential information. If you have received it in error you should notify the sender immediately by reply e-mail, delete the message from your system and contact +44 (0) 1332 242424 (the Rolls-Royce IT Security Director) if you need assistance. Please do not copy it for any purpose, or disclose its contents to any other person.     An e-mail response to this address may be subject to interception or monitoring for operational reasons or for lawful business practices.     (c) 2010 Rolls-Royce plc     Registered office: 65 Buckingham Gate, London SW1E 6AT Company number: 1003142. Registered in England. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar