torsdag 22. april 2010

Fylte Sjampinjonger

Tapaskveld hos Ethel 16. april 2004

Ca 20 store sjampinjonger
Løk
Olivenolje
Chorizo eller paprikapølse
Hvitløksfedd
Persille
Kvernet svart pepper
paprikapulver

Rens sjampinjongene, vri av stilkene og hakk dem fint.

Forvarm ovnen til 220 grader.

Skrell og finhakk løken og fres myk i olje på middels varme.
Tilsett soppstilkene og stek til all væske har fordampet.

Trekk skinnet av pølsene og finhakk, og ha i pannen.
Rens og press hvitløk direkte i pannen, og la alt bli gjennomvarmt.

Finhakk persille og smak blandingen til med salt, pepper og paprika.
Ta pannen av platen og avkjøl litt, tilsett så persillen.

Fyll sopphattene og legg i en smurt form.
Stekes midt i ovnen i 10-12 minutter til soppen begynner å få farge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar