torsdag 22. april 2010

Fylte squash

Tapaskveld hos Ethel 16. april 2004

6 små squash
½ mellomstor finhakket løk
1 ss olivenolje
200 gr malt lammekjøtt
3 skiver bacon, finhakket
Salt og nykvernet sort pepper
1 ss tomatpure
½ ts sukker
1 ts knust hvitløk
1 ss vann
1 flådd og hakket tomat
½ beger yoghurt naturell
12 finhakkede mynteblader
50 gr revet parmesan
1 ss hakket persille

Skjær skalkene av squashene og kok i lettsaltet vann i 5 min.

Del dem på langs og grav ut frøene med en teskje.

Surr løken i oljen til den er myk og tilsett malt lammekjøtt, bacon, salt og pepper og bland godt.
Rør inn tomatpure, sukker, hvitløk og vann og surr i ca 15 minutter.

Rør inn hakket tomat, yoghurt og hakkede mynteblader.

Legg fyllet i de uthulte squashene. Dryss på revet parmesan.

Stek i ovn på 200 grader til osten er smeltet. Dryss på persille.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar