10. april 2010 hos Annette
Oppskriften kommer fra Matprat
Porsjoner 7
Ingredienser
3 ½ ss mandelflak
350 g dypfryste bringebær eller annen fryst frukt/ bær
1 ¾ ss melis (toppet)
8 ¾ dl kremfløte
evt. 17 ½ stk bringebær til pynt, gjerne sammen med noen blader mynte.
Slik gjør du:
1. Varm en tørr og ren stekepanne på nesten full varme og rist/tørrstek mandelflarne. Husk å bevege pannen slik at mandlene ikke brenner seg. De skal kun bli gylne.
2. Ha de fryste bærene og melisen i en foodprocessor, hell i fløten, start maskinen og la den gå på full kraft i ca 15-20 sekunder. Voila, bærene fryser kremfløten og du har fått en supergod iskrem. Andre bær kan også brukes.
3. Fordel iskremen i skåler. Topp det hele med mandler og eventuell pynt.
lørdag 10. april 2010
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar