800 gram kyllingfilet evt. 1 stor kylling 1 stor løk 4 fedd hvitløk 1 ss frisk ingefær 3 ss olje 1 kyllingbuljong 4 dl vann 2 dl kremfløte 2 ts sukker 1 ss karripaste 2 ss koriander 1 ss maisenna 1 blomkålhode + evt. Poteter, kålrot, gulrot, babymais, etc Skrell og hakk hvitløk, løk og ingefær. Fres det i oljen. Skjær kyllingen i terninger og tilsett i gryten. Ha i vann, buljong, sukker, kremfløte og karripaste. La det koke i 30 min. Rør ut maisenna i litt vann. Ha i gryten og rør godt. Skjær opp grønnsaker og hakk koriander. La det koke til grønnsakene er møre Serveres med ris, mango chutney og nan brød. |
__________________________________________________
Bruker du Yahoo!?
Lei av spam? Yahoo! Mail har den beste spambeskyttelsen
http://no.mail.yahoo.com
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar