søndag 11. april 2010

Indisk kyllinggryte

800 gram kyllingfilet evt. 1 stor kylling


1 stor løk


4 fedd hvitløk


1 ss frisk ingefær


3 ss olje


1 kyllingbuljong


4 dl vann


2 dl kremfløte


2 ts sukker


1 ss karripaste


2 ss koriander


1 ss maisenna


1 blomkålhode


+ evt. Poteter, kålrot, gulrot, babymais, etc



Skrell og hakk hvitløk, løk og ingefær. Fres det i oljen. Skjær kyllingen i terninger og tilsett i gryten. Ha i vann, buljong, sukker, kremfløte og karripaste. La det koke i 30 min.



Rør ut maisenna i litt vann. Ha i gryten og rør godt. Skjær opp grønnsaker og hakk koriander. La det koke til grønnsakene er møre



Serveres med ris, mango chutney og nan brød.



__________________________________________________
Bruker du Yahoo!?
Lei av spam? Yahoo! Mail har den beste spambeskyttelsen
http://no.mail.yahoo.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar