Hos Anette 2. desember 2005
Torskefilet ca. 1 ½ kg
Salt
Kålrabi
Gulerøtter
Brokkoli
Mandelpoteter
Kok opp vannet med salt ( 3ss salt pr. Liter vann).
Ta kjelen av platen, og legg i fisken. Sett kjelen på platen igjen og la vannet så vidt nå kokepunktet, ta kjelen til side og la fisken trekke i 5-6 minutter til den er kokt.
Serveres med kokte poteter, brokkoli, kålrabi og gulrøtter i staver, sitronbåter og sandefjordsmør.
Sandefjordsmør:
3-4 dl fløte
3 ss finhakket persille
300 gr smør
2-3 ss sitronsaft
Kok opp fløten med persille.
Ta kjelen av platen og rør inn smøret, ca. 1 ss om gangen.
Smak til med sitronsaft.
mandag 12. april 2010
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar