4-5 personer
2 grillede kyllinger
2 paprika
Sjampinjong
3 dl kremfløte
1 boks creme fraiche
½ ts cayennepepper
1 ts karri
1 ts paprikapulver
2-3 fedd hvitløk
4 ss chilisaus
4 ss soyasaus
Fjern skinnet fra kyllingen, og plukk dem i biter.
Kutt sjampinjong og paprika, la dette surre i gryten med krydder og hvitløk.
Tilsett kyllingen, kremfløte, creme fraiche, chilisaus og soyasaus.
La dette småkoke i 10-15 minutter.
Tilsett evt. mer krydder/soyasaus etter smak.
Sett evt. soyasaus på bordet v/ bespisning.
Serveres med ris og gjerne baguetter.
Kan bruke fisk i stedet for kylling.
Bruk overnevnte basis og i tillegg litt sellerirot + evt. Scampi.
Fisken tilsettes mot slutten av koketiden.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar