mandag 12. april 2010

Salat med asparges og Italiensk dressing

23. mai 2008 hos Annette

Salat med asparges

Ingredienser
¾ stk. ekebladsalat
¾ stk. grønn lollo salat
1 ½ bunt frisk grønn asparges
1 ½ beger cherrytomat
1 ½ stk. rødløk

Slik gjør du:
Kok asparges i lettsaltet vann i 2 minutter. Avkjøl i kaldt vann.
Vask og del cherrytomatene i to. Skrell og skjær rødløken i tynne skiver.
Vask og riv salatbladene over i en bolle. Bland inn grønnsakene.

Italiensk dressing:
Bland:
5 ss olivenolje
1 ss sitronsaft
1 ss vinedikk
1 hvitløkbåt (finhakket)
salt og nymalt svart pepper
½ teskje oregano

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar