torsdag 22. april 2010

Tre slags paprika

Tapaskveld hos Ethel 16. april 2004

1,5 dl olivenolje
2 gule paprika skåret i tynne strimler
2 røde paprika skåret i tynne strimler
2 grønne paprika skåret i tynne strimler
1 ss hakket persille
2 ts knust hvitløk
225 g solmodne friske eller hermetiserte tomater
Salt og pepper

Varm opp oljen i en stor stekepanne og surr paprika i 2-3 minutter.

Tilsett persille og hvitløk og la det surre videre i et par minutter.

Tilsett tomatene og saften av dem, rør godt og smak til.

Legg lokk på gryten og la alt småkoke forsiktig i ca. 20 minutter.
Sausen skal være ganske tykk, virker den for tynn fisk opp paprikastrimlene og kok inn ved sterkere varme.

Hvis du liker sterkt krydret mat kan du bruke chiliolje i stedet for olivenolje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar