Tapaskveld hos Ethel 16. april 2004
1,5 dl olivenolje
2 gule paprika skåret i tynne strimler
2 røde paprika skåret i tynne strimler
2 grønne paprika skåret i tynne strimler
1 ss hakket persille
2 ts knust hvitløk
225 g solmodne friske eller hermetiserte tomater
Salt og pepper
Varm opp oljen i en stor stekepanne og surr paprika i 2-3 minutter.
Tilsett persille og hvitløk og la det surre videre i et par minutter.
Tilsett tomatene og saften av dem, rør godt og smak til.
Legg lokk på gryten og la alt småkoke forsiktig i ca. 20 minutter.
Sausen skal være ganske tykk, virker den for tynn fisk opp paprikastrimlene og kok inn ved sterkere varme.
Hvis du liker sterkt krydret mat kan du bruke chiliolje i stedet for olivenolje.
torsdag 22. april 2010
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar